Spotting coklat 13weeks

Hii nk tnya, normal ke spotting coklat mse ni?😭 Bgun dari tidur ttbe rasa macam ada air dlm spender. Tgk2 lendir coklat. Nk pergi klinik terus ke? Isnin ni ade checkup KK#pleasehelp

4 Các câu trả lời

Banyak ke? Try chat dgan nurse yg incharge jaga awak tu. Saya dua kali pregnancy, dua kali tu lah jadi. Ikutkan normal je sbab tu tanda implantation. After 16w baru lah janin kita kuat pada rahim. Mmg 1-2 hari gak brown spotting tu.

9mo trước

Tq sis

Hari ahad baru2 nie saya bleeding… keluar darah dan ketulan darah period … sya terus pergi kecemasan.. syukur alhamdulilah semuanya ok.. Baby pon okey juga… dan hari nie alhamdulillah langsung xda keluar darah da…

apa2 bleeding sepanjang pregnancy adalah tak normal. pergi terus tak perlu tunggu check up.

Tak normal. Better sis check klinik. Kalau ada feedback , awak reply yaaa