saja tanya tanya

hii mommy2 dalam ni. sekarang dahh berapa week ? kitee dahh 23 week , dahh rasa baby tendang , kuat jugak lah die tendang. rasa geli2 . semalam dah kena inject kancing gigi heheh. kauorang pulakk acanee .. dah rasa tendangan baby kee #firstmom #ingintahu #bantujawab #firstmom #ingintahu

8 Các câu trả lời

sya dah 20 minggu .tpi sya x sure yg sya rasa tu baby movement or x .hahaah. sb time siang x rasa apa sgt cuma kalau pegang area kat bawah pusat tu kdg2 rasa geli2 kat tapak tgn tu . tpi sikitt je .bru2 ni sya rasa mcm geli2 dkat area bawah pusat tpii time malam dah tidur. jam 1 pagi terjaga sbb rasa geli2 tu .kalau time malam ni mmg rasa betul .jdi adakah itu baby movement .haha tu nnti sya nk tnya doktor.hahah

3t trước

aah sis anak first .tu mcm x tau nk agak 😅. sbb rasa mcm tu tgh2 pagi pulak lgi la confius. siang bla kta usik2 x de pulak .mgkin sbb sya kerja kalau siang 😂

Sama sini! Dah rasa dari 18 wks. Tapi igt perut angin. Rupanya baby hihi. May Allah ease our baby journey mummies! Kita doa all goes well for each other ya ❤️

3t trước

hihihi samee kitee . 18 dahh rasa itu lahh ingatkann anginn . hihi aminnnnn ya rab🤲🏻❤️

sama, dah rasa..berpusing2 dia kat dalam tu, tapi belum kena cucuk cukup bln ni baru cucuk

3t trước

wah cpt jgk, ok tk lepas kena cucuk tu? lenguh?

sy kena cucuk Kancing gigi masa 21 week...skrg dh 25 week 6 bulan dah alhamdulillah ☺️

3t trước

wahhh hehe

Salam boleh kita taw kena cucuk kancing gigi ke? Week keberapa tu?

3t trước

atas pada kk . ade 23 week

saya 21w pun dah rasa gerak2 manjahh 🤭🤭

3t trước

hihi

19w...xde rasa lagi..

3t trước

kite 18 week dah rasa

👍