Uri kebawah

Hii mommy semua . Ada cara ke nak buat uri kita jangan kebawah ? Or just biarkan sahaja ? Tqq#ingintahu #firstmom

4 Các câu trả lời

Klau uri dkt atas tu normal klau dkt bwh tpi kndungan msih awal lgi nnti lama2 dia akan naik .

2y trước

Dr pun ad cakap sbb tgh awal lagi. Terima kasihh 😊

Tanya doktor dan nurse yg rawat sis ya. Jangan risau. Semoga dipermudahkan ya sis.🥰

2y trước

Dr cakap awal lagi. Tapi tu la nanti ada follow up lagi. Terima kasihh 🥹

Macam mana nak tahu uri kt bawah ? Camne sis tahu ?

2y trước

Oh last 2 weeks saya warded. Sbb bleeding. Dr scan dari bawah tu dapat tahu uri saya kebawah .

semoga dipermudahkan

2y trước

Terima kasih