Heartburn / sakit ulu hati

Hii mommiess normal ke bila rasa sesak kat dada ni? Saya google google ckp heartburn.. mcm mana nak hilangkan yaa dia rasa mcm jantung degup laju sgtt rasa tak selesa sgt allahu. Pagi tadi lepas makan bfast terus kena. Taktaula sbbkan nasi lemak atau coffee.. tak pernah rasa heartburn mcm ni.. rasa dia mcm rasa tak sedap hati pun ada 😭😭😭

2 Các câu trả lời

sy pun baru jd bru ni,org ckp itu normal..apa yg sy buat dgn bertenang,minum air suam lps tu sapu myk angin kt dada n betis ..buat urutan kt jari²...

saya semalam baru rasa... saya minum susu sis susu low fat xkesah lah apa2.. lepas je minum saya lena tido hehehehe... heartbun tu normal