alahan teruk

hii mommies normal tak masuk 9week perut masih rata . alahan pun masih terus loya mual #bantujawab #SeriusTanya

3 Các câu trả lời

kalau awak kurus mmg tak nampak sis kecik sangat lagi 9w tu. saya dulu anak sulung masa 7bulan baru nampak baby bump tu pun kecik lagi tak mcm pun 7 bulan. alahan tu normal sis

Normal je klu 9w xde baby bump 😅 sbb saya 6bulan pon baby bump xnmpk lagi😅 , selalunya first trimester mmg alahan tu teruk tapi dh masuk 2trimester dh okey sikit👍🏻

Normal 9w janin pon msih kecil lgi mmg xkn nmpk bby bump..alahan pon norml sbb msih dlm trimester pertama, msuk trim 2 bru slow2 hilang