makanan

Hii momies,masa mengandung ada x momie2 mkn maggi?..

39 Các câu trả lời

pernah je makan ramen , 3xpedas .. mcd 3x pdas pun makan masa awal preggy.. skrg 2kli sebulan je .

Baru smlm makan, sedap betul maggi kari 😅 tapi air rebusan pertama tu buang, ganti dgn air baru

Saye baru 5week++ boleh kee makan maggi vegeterian ? Teringin sngat2 sbb nampak org makan 😂

Ade. tpi jarang and buat xpedas klu megie kari tu.. Mksd nye perencah dye tu letak sikit jee

Saya makan.... Megi 2x pedas.... Sejak mengandung ni keja nak makan megi je... Sabq je la

Mkn je.. tp spjng preggy ni dh 3x rsenye mkn, kli k 3 tu pn mkn snyp2 tkut laki mrah🤣

Sy...hahaha manggi goreng tomyam...buat sndiri dkt umah, letak syur byk2...

Sy mkn je sis..time teringin sgt nk mkn..tp dlm kuantiti yg sikit jela 😬

ada....maggi ini bukan apa MSG tinggi je, sebab tu tak boleh makan balik2

Makan ja. Hehe. Time preggy suka sangat maggi. Tapi tak selalu la makan