Apa yang perlu sy buat , apabila taik baby sy keras ? Umur 1 bulan 20 hari .

Hii ibu² tolong bagi pendapat atau bagi tau sy apa patut sy kena buat .bayi sy buang air besar agak susah sebab taik keras 🥺🥺 #ingintahu #firstmom #pleasehelp #firstbaby

2 Các câu trả lời

Hai mommy. Anak menyusu badan atau fm? Kalau dua² . Cuba mommy makan banyak buah. Atau pun cari susu fm yang memudahkan anak berak. Kena tanya doc pakar atau pharmacist

Bby minum fm ke? Itu tanda sembelit, perlu tukar susu. Kesian bby sakit nk teran

2y trước

skrng minum susu Dupro .