bila due date u olls..

hii, ade x yg kat sini due date bulan 10 ? dah beli ape yg patut ke?...sy due date bulan 10 tp blom beli ape2 lg..?

43 Các câu trả lời

Sy baru beli baju baby sikit. 5-6 helai je. Next nak beli barang utk berpantang.

5y trước

Huhu. Sy pun sama. Xde experience. Hentam je la. 😄 dah 8 bulan nt baru beli brgan utk ke hospital. Hopefully sblm bln 10 dah complete.

3/10.. sy bru bli barang bby sikit2 je bru... tgu gaji nati bli lgi hehe..☺️

5y trước

alhamdulillah..jnji da beli sikit2 dah oke

Akhir bln 9...tp baru bli skit2...sbb semua comel2...takut membazir lak

15/10..50-60% dh beli..better beli awal, nnti nk kena basuh lg😅😅

5y trước

wahh sy 14/10 persediaan yg bgus.. sy nk sdia awal2 suami ckp awal lagi 😅 tu lah pk jugak nk kne bsuh lg.. bg kat suami je la bsuh 😂

Sy baby 2020.. Tp en hubby ckp nk bli dh skit2 mulai skrg

Sy 8/9 ni . Alhamdulillah smua siap . Tnggu meletup je .

Bby saya tahun 2020. .hehe. .memg tak beli pape lagi. .

Saya due bulan 11. Da start beli barang keperluan sikit2

5y trước

alhamdulillah..🤗

Ya okt gak.. Blm beli pape g 😅

Sy 5/10.. Brg baby dh beli 90% alhamdulillah..