AssalAmualikum selmat malm semua ..apa tips utk Kita buat klw kncing Kotor Masa preggy??😢

6 Các câu trả lời

Minum air kosong 1 botol besar.. ya balik2 nak kencing jer.. tp selepas tu Tngok warna kencing sendiri.. kalau tak berwarna, @ jernih, maksudnya kencing suda bersih..

Banyak minum air kosong ataupunn minum barli suam tiap hari. Inshallah nanti clear. Benda manis kalau boleh elak nanti takut jd gbs pulak

Hr appointment tu bykkn minum air putih 1week before minum air barli suam..kurangkan amik minuman manis..

Banyakkan minum air kosong. Minum barli tanpa gula. Kurangkan makan manis, bergandum

Try minum air lemon sis.