Benjol di kepala

Help mummy!😭 anak saya jatuh dan benjol besar dekat kepala. Keadaan aktif mcm biasa.nak tanya macam mana nak surutkan cepat benjol nye? Dah tuam dgn ais tapi mengamuk teruk sampai habis suara😭. Ada yg suggest buat time tidur. Dia tersedar dari tidur dan mengamuk😭😭

Benjol di kepala
3 Các câu trả lời

Kenapa tuam dgn ais selalu bgkak cmni tuam dgn air panas sis.. Anak. Menakan sy jatuh lg besar benjol dri ni mak dia ambik botol mineral kecik letak air panas pastu balut botol dgn kain tuam berulang kali insyallah surut bgkak tu

Pergi klinik la awak

letak kapur