Mommy plussize

Help firstmom here, saya plussize berat 108kg 36 week skrg, tgh nak prepare beg hosp, ada maternity pad yg dapat free masa expo, tp lupa sgt2 yg kena pakai dgn disposable panties, mommy2 yg plussize boleh suggest dkt mana2 yg jual disposable panties plussize murah2, sy tgok harga dkt shop** sgt tidak rahmah harganya, majoriti 1pcs RM5 yg cotton, adk ipar ada bg adult diapers, ke baik pakai yg tu je tanpa pakai panties,

4 Các câu trả lời

sama kita sis 36w , saya plussize 125kg .. Mmg harga disposable panties utk plussize mahal .. saya beli maternity pad jenis panties punyaa , lagi bestt .. misi pon ckp elok pakai tu je , xyah spender2 .. hehehe

11mo trước

Waaa tq tqq lama dah cari ni 😭

saya slalu pkai kotex overnight saiz 32cm non wing . pkai dgn panties harian biasa ja . tp make sure kerap la tukar nanti . saya berat 105kg now 36weeks jugak.

sy tak prepare disposable panties sbb xde saiz. sy just prepare maternity pad, pkai dgn panties biasa dgn kotex overnight panties saja.

Pakai yang adult diapers pun ok je sis. Atau beli maternity pad, pakai dengan underwear ok jugak.