Anak tumbuh gigi

Helo..anak sy skg dlm fasa nak tumbuh gigi umur 1y..skg ni tengah struggle mau bagi dia mkn..dah 3 hari dia reject bubur, nasi, pasta &susu pun kurang..skg makan sup & buah ja tu pn ikut mood bila dia nak makan.. Bgi biskut& finger food dia main2 ja mkn pastu kluarkan balik?? bila mlm slalu x selesa tdr...mommies bole bgi tips tak mcmna nak handle..

1 Trả lời

Can try bagi aniseed syrup atau gripe water utk keselesaan Baby semasa gigi tumbuh

5y trước

Tq sis...will try😊