Batuk and resdung 4 bulan

Helloooo mommy2, saye first time mom nak tanya jika baby 4 bulan saya batuk ada kahak dgn flu tapi x demam x Nafas lagu, masih active... kena buat mcm mana ya? KK atau GP x bagi ubat langsung

3 Các câu trả lời

mmg xde ubat untuk bayi kita org lau batuk biasa taruk daun ni kat dada baby atau daun sirih pon blh bakar daun atas api 1min bagi layu sapu vicks sikit lps panas turun lekat kat dada baby ibu yg menyus blh mkn dan minun air rebusan daun tu in shaa allah 3 hri dah ok

kalau awak peg klinik swasta dyorg akan bg neb kt baby utk cairkn kahak.. blek rumah awak bley gne nasal spray & sedut hingus baby..

yang batuk kahak tu boleh try teknik cupping.