Tambah darah

Hb sy low so mknn apa yg terbaik selain hati ayam dan supplimen#ingintahu

22 Các câu trả lời

sama ngan saya.. dr suggest ambil byk sayur2an hijau, buah jambu batu. Hati, limpa, kerang (in moderate). good luck.

sayuran hijau, kerang, jambu batu. boleh google jgk makanan tinggi iron/iron rich foods untuk bacaan lanjut

2y trước

thnk youuu hamil yg 1st.....hritu xde rezeki x membesar elok....harap yg ni kuat mcm ibu dia.

Buah naga merah , jambu batu , ulam pegaga , ikan bilis , kerang

2y trước

sy hb drop masuk second trimester..nurse trus suh mkn iron 2 biji..tp sy usaha mkn jambu batu, minum jus jambu batu, bayam merah..kerang x boleh sbb alergik..hati ayam tu kdg2.. alhamdulillah hb okay balik..skarang tinggal sebulan nk bsalin..smoga hb ttap cantik☺️

Jambu batu, kurma kismis boleh jugak, daging , sayuran hijau

jambu batu. Cuba beli maltofer fol di farmasi.

2y trước

Mkn 3 biji maltofer sehari nk bg naik… tp kalau nk cpt mkn zincofer terbaik cpt naik mkn 1 biji sehari

sy mnum jus mamariam.. alhamdulillah hb cntik

makan tomato..

Pati delima gulsan

susu everyday

2y trước

tqq sy ada juga skip huhu

jambu batu sis