Nafas baby

Hay momy , baby sy skrng 8hr, nafas baby sy kekadbg laju,kekadng biasa, kekadang ada bunyi²,kekadng cam perasan dia ambik nafas dr mulut, adakah ini normal?... Sy risau. sapa ada pengalaman tolong jawabkn#firstmom #pleasehelp

2 Các câu trả lời

refer kk sis. kalau nak cakap tersumbat takut ada masalah lain. tak berani nak cakap. refer kk nanti nurse akan check pernafasan baby awak

9mo trước

oke trimaksh sis,

tersumbat hidung kut. ada cuba buat steam atau sapu minyak/vicks baby?