Hamil minum Coffe

Hay moms, mw tnya. Sebenar ny boleh gk si kalau lg hamil minum kopi? saya sdh menanyakan ke teman2 krja saya ad yg bilang gpp boleh ko, tp ad yg bilang juga gk boleh katanya.. Pdahal rasa'y pengin skali minum kopi. Berbahaya buat janin gk yaa moms? share info yaa...??

3 Các câu trả lời

boleh kok bun, asal jangan terlalu banyak..maksimal takaran satu gelas per hari

Sebaiknya jangan bun