Radang/luka pintu rahim

Haritu sy mngalami bleeding dan kluar lendiran bcampur darah. Jdi sy pergi jmpa dktor, dktor cek bawah tu, dia ckp bnyk darah dan ada radang di pintu rahim. Ada sesiapa tak yg mngalami hal yg sama mcm sy? Brpa lama utk korang sembuh? Buat masa ni dktor bgi duphaston je, tp msh kluar spotting/bleeding juga, kdg ada kluar ketulan. #bantujawab

1 Trả lời

awak dah berapa week?

2mo trước

banyakkan bedrest kalau boleh. jangan buat kerja berat, jangan terlalu penat.