Appointment Hospital

Haritu lepas beranak (july 2022) doktor terus pasangkan iucd. Anak checkup sebulan haritu iucd tu completely terkeluar. Masalah sekarang ni appointment 13/9 ni doktor check iucd tu, boleh ke eh pergi hospital bawak iucd tu masa appointment mintak doktor pasang balik? Sebab teringat masa lepas beranak tu doktor ada pesan kalau iucd tu terkeluar bawak masa appointment nanti. Kang pergi kang sia-sia je kot kena ambik tarikh baru untuk pasang balik.

1 Trả lời

call kk tye.

2y trước

Dah tanya, lagi sebulan baru ada tarikh kosong. Lama sangat nak tunggu takut terbabas