Update on 28weeks of pregnancy

Harini scan 28weeks.. Bacaan air ketuban normal Uri kat atas tak halang jalan Berat baby 1.1kg, normal.. Cuma kedudukan baby songsang. Doc ckp ok je nanti dia akan pusing.. Next scan 36week pulak Saya gdm on diet So far alhamdulillah masih puasa penuh.. Nurse ckp xde masalah utk sy puasa sbb hb ok, bacaan bsp pun ok.. Ibu2 mcm mana pulak update? Saja kongsi2 cerita sementara tunggu berbuka 😬

1 Trả lời

sy gdm on diet tp bsp xok haha..so mmg xpuasa...awak dh start kira gerakan anak kan...baby so far okay ? aktif mcm normal atau luar biasa aktif?

1y trước

kalau baby gerak normal.inshaAllah should be fine...bgus awak dh prepare awal ;)