MINUM AIR GULA

Harini saya minum air gula kat kk . Nurse ada bagitahu kalau darah tak normal kk akan call means sangkut GDM . Agak2 result nya kita dapat tahu bila ye ? On the spot ke kena tunggu 2-3 hari . Sbb anak first terus dpt result . Klu yg second ni lain pulak . Ibu2 ada ke fasa mcm ni ? #bantujawab

2 Các câu trả lời

biasanya result keluar 2-3 hari waktu bekerja. result kalau sangkut nurse akan call..kalau result okey next appntment dgn doc nnt dorang akan tunjuk bacaan result.

1mo trước

Oohh okay2 faham2 . Thanks mommies .

kalau nurse tak call tu, tak sangkut selalunya. next checkup nurse bagitau result.