Hye mommy semua . Sy nak share something 🥰🥰🥰

Harini saya 19 week dan sy sakit bhgian perut . Rupanya sy ni kena kencing kotor . sngt bhya jgk doc kata . Okey Just nk bgithu sy pergi klinik aurora di tropicana aman . Serius doc baik sngt2 dan peramah . Tdi dia scan baby nk tngk keadaan bby , jantung bby oke x . Alhamdulillah , Msa scan baby oke dan aktif . Doc dkt klinik aurora tu explain satu2 . Msa sy prgi first klinik nk cnfrm kan prgnt . Xde pun dia bt mcm mn doc dkt situ bt dan doc tu bolh tnya saya " Puan nak tnya saya apa2 lgi x? . Sy kecewa sikit dkt klinik first prgi tu . X de explain apa2 pun. Sy just share pengalaman sy di klinik aurora . Im not sure klinik yg lain . Kalau mommy ada pengalaman boleh share dkt story sy . Mn thu sy blh prgi klinik lain utk ank second or third nnti . Tq u dng luahan sy 🥰🥰🥰

1 Trả lời

Kat kemuning pon ada klinik aurora. Doc baik sgt tp explain xbyk sbb klinik slalu penuh. Pastu sy pegi klinik assalam baru & xramai best sbb boleh sembang lama haha. Sy rasa kalau xserasi boleh je tukar klinik sampai kita selesa kan.

3y trước

ye btul sis . sy first tu klinik tu sngt rasa kecewa la . but rmai suggest aurora . tu sy prgi . alhamdulillah dpt layanan yg baik sngt . atas org sis 🥰🥰🥰