Opk ni da positif ke

Harini patutnya period sy..tapi cek opk mcm nak positif.boleh ye subur 2x dlm sebulan? Da cek upt tp mcm nampak tak nampak je.Normal ke mcmni #seriusnanya #ingintahu

Opk ni da positif ke
6 Các câu trả lời

sis test lagi 3 hari. nanti opk ni makin pekat. sy aritu mcm ni juga, opk jd mcm dlm gmbr , upt plak samar2. then test lagi 3 hari mcm tu opk makin pekat tp upt still samar. sy tnye doc dia kata pregnant.

12mo trước

alhamdulillah..sis lewat berapa hari ye masa tu? mudahan ada rezeki..

sy masa hari tu test guna opk...period dah lewt 5 hari...befkir jga waktu subur blh 2 kli ke sebln..last2 try cek guna upt clear blue digital...trus dpt tau pregy 1-2 week cm tu😅😅🤭

Jika lambat guna upt jika nk check kesuburan check guna opk.. Opk positive 2 kali boleh jadi ovary lepas kan lagi telur kali 2 plak

12mo trước

opk + yg lepas tak menjadi la ye

Opk ni negatif lagi sis. 😊

12mo trước

baik sis,tq😊

belum lg

Belum