Hamil 9minggu

Harini masuk hari ke3 pendarahan sy xbenti pnuh dalam pad. Dah 2kali cek hospital tanda nk gugur takda cuma mungkin kandungan lemah. Mmg betul² bedrest skang kt umah xbuat keje pape. Ni kandungan ank ke3 tak penah rasa mcm ni. Tp sy terlalu risau dgn pendarahan xbenti n perut cramp sakit mcm sggugut. N lagi merisaukan jantung baby scan 9w masih takde lg. Sape ad pengalaman mcm sy pls share. Mmg smngat down skang.

2 Các câu trả lời

sɪs ᴋᴇʀᴀᴘ sᴛʀᴇs ᴋᴇ... ᴋᴀʟᴀᴜ sᴛʀᴇs ᴘᴜɴ ʙʟʜ ᴊᴅɪ ᴅᴀʀᴀʜ ᴛᴜʀᴜɴ ᴅᴀɴ ɢᴜɢᴜʀ