Due 22/7 ni.

Harini masuk 39weeks. Tapi belum turun tanda apa apa lagi cuma malam tadi dah start tak boleh nak tidur. Rasa serba serbi tak kena 😆 Pastu pulak mimpi keluar darah banyak hahaha adoi risau betul saya. Saya lagi risau kalau overdue 😭 Doakan saya ye mommy semua.

15 Các câu trả lời

Saya rasa baby julai sama ni😂 sebab sy pun 38w2d takda tanda2 lagi

2mo trước

Samalah kite 38w2day skrg ni. hehehe baby syok dok dlm perut lg🤭🤭🤭

sayapun due 26 bln ni belum ada tanda2 🤭 ada tak tips nak bersalin awal 🤣

2mo trước

Kita 23 tak beranak lagi, 24 kena g kk balik jumpa doc. Taktahu la tu mcm mana maybe doc kasi tarikh serah diri kot hmm takut

Haii Awak... Dpt baby girl ke boy? 🤭🤭🤭

4t trước

Alhamdulillah. Baby baik baik je kan skrg? Awak dah sihat?

Sy due 21/7. tp dh Selamat bersalin 10/7

Awak dah bersalin ke? 😅

2mo trước

*serah