Kandungan 16minggu

Harini ke klinik. Anak ketiga mcm2 penyakit ye. Kencing manis la Kencing kotor la Hb low laa. Stress sgt. 😭😭

1 Trả lời

saya takda info tepat , tapi mak saya kata kalau nak pergi klinik untuk minum air gula pastikan seminggu sebelum takda minum air manis cth air gas baru lah takda GDM . kalau hb low try makan ubat Iberet sbb saya dah 4 tahun anemia lps makan ubat tu , alhamdulillah hb 13.4 sblm ni 7-9 je .. harap dapat membantu .