Due date 15/6/2022

Harini genap saya 39weeks, tapi belum ada tanda apa apa lagi. Seronok anak duduk dalam perut. Ada yg geng baby Jun tak? Dah turun tanda ke mommy-2 semua? Semoga urusan kita semua dipermudahkan ye🙌🏻 Excited plus nervous. Selamat berjuang 🌹 #firstbaby

15 Các câu trả lời

Sy 37 week..Pn dh brdebar..Semoga kite smua dprmdhkn...

2y trước

No 3 yunk. 😊

sy due 10/06 ni, da masuk 40 week..xda tanda2 lagi 🤣

2y trước

Uishh dekat sangat dah tu tarikh due. Semoga awak dan baby selamat ye 🌹

sye 39 week dh bersalin dh.. kne induce ubat dgn belon..

2y trước

Wahh congrats sis! Awak ada keluar tanda apa? Tak sampai due date lagi kan 40 weeks? Pun kena induce ye sis?

saya 16/6/2022,lom ada tanda apa2😅

2y trước

aminnn🤲❤️

sy 38 week..due date 22/6..

2y trước

Beza seminggu dgn saya hehe Semoga dipermudahkan urusan kita bersalin nanti🌹