Hi mommies...nak Tanya...baru tadi ada keluar macam keputihan warna kuning..

Harini genap 40minggu..adakah ia tanda nak bersalin? Saya tiada sakit contraction ke ataupun apa2 tanda bersalin setakat Ini. Harap mommies boleh bantu saya... #1stpreganancy

5 Các câu trả lời

keputihan atau lendir? mucus plug macam lendir seketul. kalau dah keluar mucus plug, tanda nak bersalin.

2y trước

nampak macam keputihan cair warna kuning.. sekali je keluar...lepas tu x de dah..