Cd48

Harini dah masuk cd48. OPK pun dah habis lebih 50 batang (sbb kdg2 cek 2 kali sehari). Upt always -ve. Sampai rasa benci pada diri sendiri. Nasihat jgn stress tu dah lali sbb keadaan mcm ni la jd stress. Haha ada yg senasib?

5 Các câu trả lời

Try apcel apricot tablet... X ada bahan kimia lulus dari KKM.. 0163338297 WhatsApp agent utk dpt bantuan..

Kadang2 salah penggunaan opk pun blh jd..waktu utk test, apa yg perlu buat sebelum test..opk xsama mcm upt

4y trước

Yg sy tahu xleh guna first urine, xleh mnum air 2 jam bfre guna opk, seeloknya cuba dr pkul 11 pagi - 7 ptg. Ada lg ke yg sy terlepas? Huhu

Dulu selalu cek tak jumpa ,,,sekrg udah malas 😂

4y trước

1 tahun je 🤪

Sebelum2 ni period regular tak sis?

4y trước

Sy dah pernah cek dgn doktor.. scan dan kata ok je cuma period lmbat turun. Terima kasih tlg doakan sy dpt zuriat ye..

Saya. Tak jumpa waktu subur.

4y trước

Bila xjmpa waktu subur apa tindakan sis ye? Dah jmpa doktor?