Cucuk tetanus kali kedua dan masuk mulut itik

Harini checkup, kena masuk mulut itik sebab nak ambik cecair keputihan. Lepastu kena cucuk tetanus kali kedua. Alhamdulillah tak sakit sangat 🫰🏻

2 Các câu trả lời

Sis mmg ada keputihan ke, saya hri tu masa dos ke dua, nurse tanya ada keputihan tak, saya kata mcm biasa ja, tak la bnyak sngt, n tak gatal pun. Risau pulak, ke mmg kena amik sample jugak ya nnti😅

1y trước

Saya ada keputihan tapi tak teruk. Cuma dia macam cecair je. Doc nak ambik sample sebab saya ada kencing kotor. Haritu result kencing kotor takda bakteria, doc suspect bacteria tu punca dari keputihan

Alhamdulillah. Semoga yang baik baik sahaja.