Tips bersalin

Harini 39w dah 😢 x bersalin lg . Doakan massuria taib dipermudahkan urusan bersalin .. aamiinnn vbac😭

6 Các câu trả lời

sama..tp mengeras dia kerap..td pergi hospital..doc ckp ok lg..boleh balik😭😭..kita pula yg nebes..baby tak keluar2 ni

amin semoga dipermudahkan urusan puan dan kita semua yang bakal melahirkan bulan 12 ni 🤲

Semoga Massuria Taib dilancarkan dan dipermudahkan bersalin 🤍 Amin Amin ya rabbuna .

Saya pun 39w sis baby masih selesa dlm perut..Semoga dipermudahkan urusan kita

esok saya genap 40 minggu.. masih takde tanda2 bersalin.. 😓

semoga dipermudahkan urusan sis bersalin amin