Hye ibu² senaman untuk bukaan jln dgn cpt

Hari ni saya dah 37w ada tak cara nk bagi besalin 37w bgi bukaan jalan dgn cepat..rasa tak sabar plk nk jumpa bby..adakah dkt sini ibu pernah bersalin 37w

3 Các câu trả lời

Saya 🙋🏻‍♀️ Bersalin normal tepat 37 weeks, sebab dah keluar tanda. Saya takde specific tips sebab saya memang seorang yang aktif. Working mom. Hari hari pergi kerja naik public transport, berjalan, naik turun tangga. Hari cuti brisk walk dengan husband kat taman. Kiranya takde hari rehat 🤭

Try tgk cara siti jamumall bt utk bukaan jln.. Ramai y kata menjadi.. Hri ni sy dah 38w tp x try lg cara siti jamumall tu..

37w bsalin serah diri ada la..sbb2 perubatan. kat youtube banyak tips, cari saja