nak bertanya

hari ni nak scan 5d tp da x dapat dapat scan biasa je... patutnya hari ni 32 minggu 6 hari last scan 4 hari lepas berat baby 1.9kg tp hari ni scan 34 minggu dgn berat 2.26kg... betul ke baby agak besar.. saya x ada gdm ke darah tinggi cuma saya mom obesiti... mula mengandung hari tu berat 115kg skrg 117kg x ada baik banyak pon tp berat baby mcm laju je naik ni ok ke mcm ni... ni anak no 2

1 Trả lời

sonographer ckp baby besar ke? saya scan 32w baby 2kg. sono kata berat baby normal tak besar tak kecik & dia kata normal hujung2 ni berat baby akan naik +-200g seminggu