ada yg sama pengalaman dengan saya?

Hari ni hari ke enam sy period tp tk ada kat pad...sdikit pun tiada tgl drah d pad tu.. Bila sy celup baru ada drah ikut d jari..??

3 Các câu trả lời

Hari pertama haid bnyk ke drh kluar sis? Hari ke6 mmg xda kluar sbb da mulai kering..

5y trước

Ouhh Cuba test upt sis manatau sis prgnt.. Ada jg yg mcmtu tanda² mgndung

Hormon terganggu la tu. Try exercise, lompat bintang atau jogging.

normal tu sis dh hari keenam kan darah dh nak kering tu

5y trước

Dr hari pertama sampai hari ni sis..huhu..ddalam2 jk dia..klu korek baru ikut tu darah sikit2..ndk deras mcm selalu