Hari ni follow up klinik pakar O&G,mohon doakan BP sy rendah yer.

Hari ni follow up klinik pakar O&G, minx doakan BP sy rendah yer..BP x cantik bila jumpa doktor. Tp kat rumah bukan main cantikk...😇 Baru #17week4d

2 Các câu trả lời

Saya 05/10 ada appointment dengan pakar O&G sebab history prenatal death dan teenage pregnancy. sekarang baru masuk 16minggu

2y trước

19tahun

sy minggu dpn pegi pakar o&g..sbb kencing manis..skrg 17weeks 2 day

2y trước

kne jaga makan sis..semoga kita dipermudahkan sepanjang kehamilan sehingga selamat melahirkan..