Delay period

Hari ni dah seminggu delay period.. Tp nervous sgt2 nak cek.. Sbb sebelum ni prnh delay smpi 2bulan..kalau awak alami situasi mcm ni, brp weeks awak akn cek untuk dpt result yg lbh tepat? Saya Sebulan dh makan folic asid appeton.. Tp skrg stop makan dlu utk bberapa hari.. Sbb nak tgk period dtg atau x. Sengugut ada sakit beberapa hari ni tapi x lama.. Kejap2 je. #seriusnanya

1 Trả lời

Da bole test upt untuk berjaga-jaga sis...ttc kena hati cekal.. moga ada rezeki sis dn semoga d permudahkn.. Amin