Buku pink

Hari ni baru dapat buka buku pink. Alhamdulillah dapat nurse & doktor baik tadi di klinik kesihatan. Sy 1st timer.. sesat2 dalam klinik tu cari pintu 😄. Doktor scan baby, dah nampak baby gerak aktif & degup jantung. Im so happy. #mommytobe

2 Các câu trả lời

nnti dh 2 3 kali pegi nnti dh hafal la tuu. x sesat lgi dlm klinik 😛

2y trước

haha.. macam ape je tadi . blur2