27week3days

Hari ni 6bulan lebih and pi check up Dan scan.. Dr cakap baby dah 1kg.. Bila scan, masih tak dapat tahu jantina lagi.. Betul2 nak suprisekan mak dia ni ya.. Tak pelah.. Janji syg sihat dalam perut comel ni ya.. Ade yg macam dalam situasi saya tak?

20 Các câu trả lời

Sama lah saya pun 6 bulan lebih pun masih tak dapat tengok jantina baby hihi tak kisah lah kan jantina apa pun janji sihat..

Sama lh..sis dh 7bln pn maseh x tau lg jantina.tp x pe lh..ape yg Allah beri,itu yg tbaik.jnji dia sehat walfiat.

same goes to me..31 weeks and still dont know the gender. So I just waiting for the suprise lah 😂

5y trước

You think you baby boy or girll

Sama! Setiap kali scan mesti dia kepit kaki, saje nak buat kita tertanya2

Smlm baru balik checkup 29 minggu baby 1.6kg..girl2🥰

5y trước

Asalnya masa buka buku kat swasta masa 3 bulan..tapi sbb bp high jadi kena refer kat kk..so smp skrg terus kena checkup kat kk lah dah tak check kat swasta lagi.

Sabo jelah

Sama la..

Sama 🤭

Sama la.

Sama la