Betul ke positif, saya belum delay period

hari ni 27/7. Due date period lagi 3 hari... saya ada nampak 2 line tp samar.. ada ke saya pregnant.. sebelum tu saya demam seminggu n breast puting sakit ngilu bila sentuh.. saya TTC 2thn 6bln #firstmom #pleasehelp #firstbaby

Betul ke positif, saya belum delay period
4 Các câu trả lời

alhmdulillah..mcm positif tu.. sy punya lg samar dari ni..keep celup upt setiap selang 2 hari untuk tgk line progression semakin pekat.. semoga ada rezeki sis dan sy untuk cycle ni.. aminn ya rabb 🤲🏻🤲🏻

kalau masih ragu ii.. blhh pegi klinik double comfm dgn doc

Alhamdulillah positif tu..

Sy nampak 2line 😍