33 week plus tengah tido kaki kejang cramp...😂nak kejut suami tak gamak..

Hanya mengaduh dan tergelak..adeh..sabo jelah..dah mula datang dah..😅tinggal tak lama je lagi...dup dap dup dap..🤱😊

1 Trả lời

saya kejut je suami sebab nak mintak tolong dia tolakkan hujung kaki, nak buat sendiri tak sampai..

2y trước

oh...saya tolakkan tapak kaki ke atas bawah die regang semula..suami dengan anak kecik tido tilam satu lagi..dah standby kalau ade yang kecik sorang lagi x risau dah dgn abg ngah..😊