Kiraan haid kandungan 11 minggu tapi saiz kantung baru 7 minggu

Hanya kantung tiada janin. Setakat ni takde kata positive dari doktor. 4 doktor kata kemungkinan mengandung kosong/baby x menjadi. Saya dh terima khabar ni waktu usia kandungan 6 & 9 minggu. Tapi bila saya ada spotting & jumpa doktor pakar di hospital swasta ketika usia kandungan 11 minggu, masih sama jawapannya. Saya dh agak, tapi saya masih sedih & berharap. Next appointment 5/7 klinik kerajaan & 13/7 hospital swasta... Saya rasa dh boleh agak jawapan. Tapi masa yg sama takut hati ni sedih yg berlebihan. Doakan saya 😢

1 Trả lời

Sama sis saiz kantung dgn minggu berbeza.. Skrg pon masih kosong lagi harap ad keajaiban

2y trước

insyaallah, semoga ada keajaiban utk kita