pencuci wanita

hamil 18 minggu boleh tak pakai pencuci miss v?

4 Các câu trả lời

sy pakai jenama chriszen yg botol putih tu sbb nampak yg tu je mcm ok & "natural". ada aloe vera & dia xberbuih sgt. ada doc pnah rekomen tu xsilap sy kat tiktok. sy xtahan dgn bau keputihan tu yg pakai jgk tu wlaupun xselalu. lagi satu sis utk kurangkan keputihan, sis cuba utk lap sekering2 nya bawah tu sblm pakai panty. mcm sy kalau kat rmh sy pakai hair dryer. kalau ofis mmg lap dgn tisu byk2. sy nampak perubahan jgk. ada keluar sikit jr & bau pun kurang. tp time malam masa nak mandi sy pakai la feminine wash.

Hai sis takyah pakai pencuci miss v pn tak pe sis kalau sis tny nurse dekat kk pn dorang tak bg kalau contoh sis nk pakai sbb bnyk keputihan ke tetap tak payah jgk sbb mengandung ni mmg akan banyak keputihan dan benda ni normal lgpn pencuci miss v ni tak sesuai utk private part kita sbb mmg allah dh cipta miss v kita ni ada bacteria baik yang akan singkirkan bacteria jahat andai sis guna pencuci miss v dia boleh kurangkan bacteria baik tu👍🏻

I guna feminine wash sdm.

Tak