Adakah yg sm

Hamil 16week Normal ka bila tekan perut rasa ketulan tiada rasa mcm xde bby d dalm mcm rasa kosong sj dan bila baru dapat d rsakn ad baby dlm perut

1 Trả lời

Baby kecik sgt lg sis..saiz buah epal kecik tu agaknya..bdn pn lembut lagi..mmg tak rasa lg..

9mo trước

Ada tu sis cuma dia kecik sgt n still bawah perut. Dkt2 ari2. Cuba baring tegak tanpa bantal, ada rs keras tak kat area tu. Sy rs mcm tu ms anak 2nd n 3rd. Masa anak sulung sy xperasan