susu formula

haloo..nak tnyaa..susu fm jnis apa yg blh tmbhkn berat bdan bayi ya?

1 Trả lời

3 anak sy pernah minum 2 jenis susu sahaja,lactogen dan dupro/dugro. berat naik cantik kecuali anak 3rd berat line kuning masa umur 3 bulan. sy rombak jadual menyusu,ikut jadual mcm anak 1st dan 2nd. timbang berat 4 bulan sampai sekarang umur 1th 1 bulan berat normal line putih

6mo trước

ikut yg biasa baby minum. kalau sy bagi max 4oz setiap sesi utk 6 bulan ke bawah