Tips scann

Hallu mommies, ada tak tips untuk pergi scan gender baby? 2kali pergi scan, 2kali takmau tunjuk. Dia kepit je kaki dia 😌 Dah try minum air sejuk and aiskrim masam² before scan, still takmoooo 😂

25 Các câu trả lời

saya 2 kali pergi scan doc cakap dia kepit tak nak tunjuk, masa kali ke 2 doc cakap macam lelaki tapi saya anggap tak tahu je sebab doc pun x confident sebab baby kepit tak tunjuk betul. saya tak kisah pun boy or girl yang penting baby sihat. last² keluar baby girl 🥰

Sy pun sama..bila suami scan sy, anak lgsg xmaw tunjuk gender.. ssh plk tu dia asyik kepit n menyorok. Lps tu sy try minum air ais tau sblm scan kat swasta, terang2 elok dia tunjuk bebird dia.. hurm.. nak org pmpn je scan ni.. 😂

Kalau sy kena lapar baru dia aktif. Jadinya before appt petang, minum air manis sejuk and makan time pagi tu je. Hah jelas dia tunjuk hehe. Tp pastu cepat2 makan ya mommy 🫶🏻

sya pn sma.. 2 kali pergi scan, 2 kalo taknak tunjuk.. kali 3 sya mkn coklet sikit je sma minum air sejuk.. sma awk bwa bckp bby wak.. trus dia ksih tgk.. hehe

Saya sblum p scan gender..detail scan@ ape2 stiap kali nk p scan tu saya akn mnum air snquick sejuk2..bby akn aktif mse tu,lebih mudah bby nk bg kerjasama😂

2 kali scan dkt KK dengan doc berlainan.. 2² doc ckp ni confirm lelaki.. kali ke 3 scan xmau tunjuk dh. malu dh asyik semua tengok die punye je 🤭

berjalan kerao bfre msuk bilik scan https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

Then get ready je la..buy neutral colours..it’s okay if blue for baby girl,or pink for baby boy..kecik org xperasan..

Kalau lelaki dia kepit pon boleh nampak trunk dia 😂 kalau pmpuan tu jenuhh sikit

sy alhamdulillah first tunjuk jelas...second kne pujuk2 bru dy tunjuk🤭🤭