Marah baby 4 bulan

hallo para ibu yg hebat..sejak kebelakangan ini sy sukar utk mngawal emosi ..baby sy baru 4 bulan..bila dia start meragam sy akan jerit marah dia..😌😭..smpaikan ada perasaan aku nak pukul tp sy masih ada kewarasan lg..tp lpas sy marah dan jerit bby sy tu,sy nangiss rsa tak gunaa sy sedih yg melampauu sngat..bjnji tak nak buat lg tp sy ulang jga..smpai satu tahap tu baby sy tekejut takut dgn sikap sy yg lenting dia mcm tu..😌😔ada kah sesiapa yg sma dgn keadaan sy dan bjaya tak korang atasi sikap panas baran tu..😌😔#firstbaby #pleasehelp #firstmom #ingintahu

17 Các câu trả lời

sy pernah stress smpai termarah ank tpi sebenarnya sy bkn stress dgn ank tpi sy stress dgn org luar. msa tu sy bru bersalin sakit jahitan msih terasa tpi ada fmily paksa2 sy utk dtg ke rumah dia sebab nak tgk ank sy. masalahnya sy xda kenderaan tpi sy disuru naik teksi musim covid. siap pesan bwa itu ini. stress smpai sy xboleh kawal emosi last2 ank yg jdi mangsa.