bayi 2 bulan x nak menyusu

hallo mommies kat sini adakah yg baby 2 bulan malas menyusu nb dia setiap dua jam menyusu 2 oz sekarang setiap 2 jam 1 oz kadang x nak menyusu kenapa ya mom.ada yang tau x #pleasehelp #firstmom #ingintahu

1 Trả lời

ikutkan 2 bulan dah 3oz. mcm anak sy 2 bulan juga, kuat menyusu. so kalau fm, maybe boleh try tukar susu takut dia takmau dah susu tu (boleh jadi). or tukar botol/puting. kalau bf, offer tiap jam. selalu 2j 2oz, ni buat 1j 1oz.