Susu apa yg sesuai

Hai,sy pregnant dah 8w,,mabuk teruk..minum air masak pon rasa loya,,susu putih tak boleh telan,nak minum susu perisa coklat tp takut ada gdm pulak,,susu apa ye yg sesuai?

2 Các câu trả lời

Saya minum anmum materna perasa coklat 🤗 kurang manis tp klu xnk bg ada rs manis langsung, bancuh cair2 sikit xperlu ikut cadangan sukatan kt box. Boleh kurang kn serbuk dia tu jd mmg xmanis lgsg 😆

2y trước

Buat masa skrg takda lg. tp tknk kena gdm kena monitor semua food intake.. bukan susu sahaja.. kdg2 kita jaga mkn tp keturunan ada kencing manis, time pregnant boleh sangkut jugak. Sbb tu doktor akan tnya mak ayah ada kencing manis/darah tinggi? 😆

I minum karihome mama

2y trước

Ada perisa coklat tak?