pulmonery embolism

hai..siapa di sini yang pernah ada pengalaman higk risk pregnancy (pulmonery embolism) dan disuruh bersalin awal.boleh share x?

4 Các câu trả lời

Assalamualaikum boleh saya apa tindakan awak kena ambil ya...doctor detect saya berkemungkinan PE during pregnancy...ada sapa2 ada pengalaman kena detect PE during pregnancy.

1y trước

Assalammualaikum sis nk tnye Boleh…sis PE bersalin normal atau czer

Blh th x mcm mn doc diagnose? Sy punya kaki bengkak... rasa kebas smp kdg2 ke tangan........ skg kaki nk jln pn rs lemah.

2y trước

kebas dan selalu sakit @bengkak kaki kiri,rasa sukar bernafas

sy baru tgk kt tt td sis..sis ada PE ke?

2y trước

semoga baik2 shj sis.. Aamiin

apa symptoms dia sis

2y trước

kaki kebas atau sakit tiba2 anytime,sukar ber nafas +nafas pendek, sakit pada dada bila cuba ambil nafas panjang, dihidrate walaupun minum byk air...itu symptom yg saya hadapi