Bulan kedua consume clomid

Hai,.saya nak tanya .. saya pelik kenapa bulan kedua ni saya consume clomid darah period saya terus stop, setitik darah pun xde.. last month i consume jugak but my period still keluar mcm biasa. Normal ke? Curious betul ni.

2 Các câu trả lời

Apa khabar sis skrg? Berjaya x lepas makan clomid? Saya pun mengalami efek yg sama. Period terus stop. Sy start makan ubat turun darah haid sebelum clomid. Period turun sikit sangat pastu stop Day 2. Xtahu lah kesan clomid atau kesan ubat sunolut.