Upt kabur @evap line

Hai,pinjam mata ibu2..pernah tak guna upt ni scam tak? kabur mcmni ada yg berjaya pregnant ke? #firstbaby

Upt kabur @evap line
8 Các câu trả lời

Kalo ada beli strip ni byk3 kt shoppee. Tape je nk ulang2 test stp hari. Its okay to be excited. Apa2 result just think +ve. If not this time maybe next time.

nmpk 1 line.. tggu la lg smggu repeat blek.. da bpe hri period delayed?

1y trước

Tula sy Pon nmpk 1line je upt sis Tu...😅

Sis dah repeat test UPT belum?

Negative tu, 1 line saje ada

pregnant x sis ? saya pun cam ni

2mo trước

mse ni negatif sis..nak kepastian lg sis repeat lagi makin terang x.asalkn naik line pink tu bukan klabu😊

samar2 tu. cuba lg 1 mggu

mcm 1 line

1line